De mooiste minimalistische horloges van dit moment!

Accessoires Sieraden

Naast dat horloges erg handig zijn om simpelweg de tijd bij te houden, is het ook een mooie aanvulling op de andere sieraden. Het geeft net een extra touch en maakt je outfit compleet! Wat je tegenwoordig veel ziet qua horloges zijn hele kleine minimalistische horloges. Less is more, zo kun je de minimalistische horloges wel noemen. De merken die erg populair zijn, zijn CLUSE, Rosefield en Daniel Wellington. De minimalistische horloges zijn niet alleen trendy maar ook tijdloos en klassiek. Perfect voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat of naar een chique dinner, met zo’n horloge zit je altijd goed!

Materiaal

De horloges zijn in verschillende formaten, kleuren en materialen te verkrijgen. Dus kun je ze op eigen smaak kopen en komt iedereen met zo’n horloge weg. De keuze is dus reuze, kies je voor een stoffen, leren of schakel bandje met goud of zilver? Maar vindt je het nu lastig om keuze te maken wat voor bandje je wil, kun je ze gewoon beide nemen. De bandjes van het klokje zijn verwisselbaar en kun je op deze manier toch met een ander horloge voor de dag komen zonder daar extreem veel geld aan kwijt te zijn. Win win situatie lijkt me!

 

Stylen

Omdat het een subtiel horloge is kun je daarom er voor kiezen hem aan te vullen met extra sieraden naar keuze. Op deze manier heb je een mooi aangeklede pols en loop je er stijlvol bij! En op deze manier kun je zo’n subtiel horloge dragen op elke gelegenheid. Officieel vanuit de etiquetten hoor je op een chique gelegenheid een formeel horloge te dragen. De formele horloges beschikken vaak over een leren of metalen band, dan zit je dus met zo’n minimalistisch horloge altijd goed.
Maar natuurlijk kun je er per gelegenheid er zelf voor kiezen om het zo gek kan te maken zoals je zelf wil. Met zo’n type horloge zit je in ieder geval goed en maakt het je outfit helemaal compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *