De haartrends van 2018!

Haar

Aangezien 2018 nu echt officieel van start gegaan is horen daar natuurlijk ook trends bij die we aankomend jaar veel gaan zien wat betreft het haar. Maar daarbij blikken we ook even terug naar de haartrends van 2017. Om te kijken of er nog veel veranderingen plaats vinden of dat iedereen zijn eigen kapsel gewoon kan behouden!

Haartrends 2017

Wat vorig jaar erg hip was, was de lange bob. Deze bob kan op verschillende manieren geknipt worden, wanneer die kaarsrecht geknipt is spreken we van een blunt cut. Deze hebben we afgelopen jaar veel kunnen zien bij beroemdheden waaronder, Kim Kardashian, Bella Hadid en Mila Kunis. De blunt cut bevat geen laagjes wat ervoor zorgt dat je een voor alsnog een volle bos haar krijgt waardoor je voor elke gelegenheid goed zit met dit kapsel omdat je hiermee een sophisticated uitstraling creëert.


Naast verschillende soorten korte kapsels was ook lang haar erg in afgelopen jaar. Het lijkt eigenlijk alsof dat nooit uit de mode raakt, want met lang haar kom je altijd wel weg. Wel zagen we dat het haar met name kaarsrecht geknipt werd oftewel alles op 1 lengte, in plaats van laagjes voor of achter in het haar. Waarna jezelf aan de slag kunt gaan met een stijl of krul tang.

 

Haartrends 2018

Ik hoor je al denken, wat heb ik nu aan trends van afgelopen jaar? Ik wil juist weten wat we aankomend jaar kunnen verwachten! Dat snap ik, maar het is ook belangrijk om te kijken of er überhaupt veel verschil in zit qua kapsels of dat je je eigen ritueel gewoon kan behouden. Ook dit jaar weg met die lagen in het haar, alles gewoon lekker makkelijk op 1 lengte. Je haar uit je gezicht en je oren showen! Iedereen kan nu een stuk beter je gezicht zien wat veel frisser oogt dan wanneer je je haar in je gezicht hebt hangen. En dan is het helemaal mooi als je je haar naar achter styled voor een elegante look. Vindt je haar het lastig om netjes achter je oor te blijven zitten dan kun je gebruik maken van bijvoorbeeld een leuke zonnebril, een diadeem of een leuk sjaaltje.

Ook mag het allemaal wel wat nonchalanter, dit kun je creëren door je haar niet te perfect te willen stylen. Dus vergeet volume aan te zetten in je haar en laat het zitten zoals het zit. Wat hierbij mooi is om een midden scheiden te hebben en er een zachte krul in te draaien.
Dit zijn de trends die je aankomend jaar gaat zien, leuke en zeker niet al te moeilijke haarstijlen om aan mee te doen lijkt me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *